Houten deuren

Houten deuren geven karakter

De houten deuren van Dyckmans zijn beschikbaar in tal van houtsoorten. Kies zelf uw ontwerp, het materiaal en de afwerking voor volledige controle over uw splinternieuwe deuren. Contacteer ons nu en bestel een voordeur en binnendeuren uit ons atelier in Zandhoven.

Stevig en stijlvol

Hout zorgt niet alleen voor warm uiterlijk, maar scoort ook uitstekend op vlak van warmte- en geluidsisolatie. Welk model verkiest u? Met ons uitgebreid aanbod vindt u zeker een ontwerp dat aanleunt bij uw bouwproject.

Maatwerk tot in de details

Wie voor hout kiest, moet weten dat Dyckmans – naast de enorme keuze basismodellen – ook uw voordeur volledig volgens uw eigen ontwerp fabriceert. Daarbovenop kiest u altijd zelf nog de RAL-kleur van uw deur en de afwerking. Een extra dompellaag is zo bijvoorbeeld altijd mogelijk. Schrijnwerken van Dyckmans zijn immers altijd werken op maat.

Dyckmans bvba, fabrikant van houten ramen, houten deuren, garagepoorten & veranda's

Schrijnwerkerij Dyckmans maakt zijn producten in eigen atelier in Zandhoven en gebruikt daarvoor enkel kwalitatieve houtsoorten en ecologische behandelingen. Ontdek onze schrijnwerken nu en geniet van ons ruim aanbod in houtsoorten: afzelia, padoek, kastanje, afrormosia, sipo, eik, oregon kroon en meranti.