Poorten

Houten garagepoort Antwerpen

Zorg ervoor dat uw houten garagepoort evenveel charme uitstraalt als uw voordeur en kies voor Dyckmans. Wij gebruiken onze kwalitatieve houtsoorten voor sectionale poorten die niet alleen uitblinken in stevigheid en onderhoudsgemak, maar ook opvallen vanwege hun uiterlijk. Wij ontwerpen en maken houten garagepoorten in ons atelier en Zandhoven en plaatsen deze in heel de provincie Antwerpen.

Geautomatiseerd voor uw comfort

Met een druk op de knop opent uw houten garagepoort zich en kunt u gemakkelijk in en uit uw garage rijden. Wij automatiseren onze garagepoorten en zorgen ook voor een vakkundige plaatsing in uw woning of bouwproject. Zowel particulieren als zelfstandigen en aannemers rekenen immers op onze schrijnwerken.

Bepaal ontwerp, kleur en afwerking

Dankzij ons werk op maat kunt u niet alleen uw model of kleur kiezen, maar kunt u ook opteren voor extra afwerking. Extra beschermingslagen houden uw houten garagepoort duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Dyckmans bvba, fabrikant van houten ramen, houten deuren, garagepoorten & veranda's

Schrijnwerkerij Dyckmans maakt zijn producten in eigen atelier in Zandhoven en gebruikt daarvoor enkel kwalitatieve houtsoorten en ecologische behandelingen. Ontdek onze schrijnwerken nu en geniet van ons ruim aanbod in houtsoorten: afzelia, padoek, kastanje, afrormosia, sipo, eik, oregon kroon en meranti.