Houten ramen van eigen makelij

De houten ramen van Dyckmans in de provincie Antwerpen zijn geen massaproductie. Na ontwerp gaan wij zelf aan de slag in ons atelier in Zandhoven met duurzame en ecologisch behandelde houtsoorten. Profiteer van de beste mix tussen ambacht en moderne fabricage en behandeling en bekijk onze afgewerkte projecten.

Innovatie in de details

Er schuilt veel meer achter onze ontwerpen dan je zou denken. Als schrijnwerker hebben wij extra oog voor detail en schotelen wij je enkele technieken voor:

Dankzij een minimum aan groeven zijn uw houten ramen onderhoudsvriendelijk.

Een onzichtbare afwatering in een afwateringsgroef zorgt ervoor dat water effici├źnt afgevoerd wordt.
Een dubbele rondomlopende dichting betekent een betere isolatie.
Enzovoort!

Onderhoudsvriendelijke houtbescherming

Wij beschermen onze houten ramen altijd met een dompellaag, maar kunnen ook altijd voor extra lagen zorgen. Deze beschermende lagen zorgen ervoor dat u minder moet schilderen of een groot onderhoud moet uitvoeren. Bovendien kunnen deze lagen zowel transparant worden aangebracht, als in RAL-kleuren.Voor een ecologische behandeling van ons hout, gebruiken wij trouwens een houtbescherming op waterbasis. Kies zelf over de afwerking van uw ramen, van de kleur tot de houtbescherming.

Inbraakvertragende ramen

De stevigheid van uw ramen kan verbeterd worden met beslag en veiligheidsbeglazing. Wij leveren u niet alleen houten ramen die lucht- en waterdicht zijn, maar ook stevig genoeg zijn om inbrekers te weren. Wilt u een perfect geïsoleerde woning? De juiste combinatie kader en glas geeft u niet alleen isolatie die tocht voorkomt, maar ook thermische en akoestische isolatie.

In ons atelier in Zandhoven werken wij alleen met de beste houtsoorten voor een kwalitatief eindproduct. Uw houten ramen blinken immers niet alleen uit in ontwerp, maar ook in isolatie en veiligheid. Schakel ons in voor plaatsing in heel de provincie Antwerpen.

Dyckmans bvba, fabrikant van houten ramen, houten deuren, garagepoorten & veranda's

Schrijnwerkerij Dyckmans maakt zijn producten in eigen atelier in Zandhoven en gebruikt daarvoor enkel kwalitatieve houtsoorten en ecologische behandelingen. Ontdek onze schrijnwerken nu en geniet van ons ruim aanbod in houtsoorten: afzelia, padoek, kastanje, afrormosia, sipo, eik, oregon kroon en meranti.