Veranda’s en buitenschrijnwerken

Naast onze ramen, deuren en garagepoorten, kunt u ook bij ons terecht voor buitenschrijnwerken en verandabouw. Tuinschermen, tuinhekken of een heuse veranda: Dyckmans staat garant voor een zorgvuldige afwerking in heel de provincie Antwerpen. Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor een kijk naar onze prijzen.

Uw houten veranda

Voor de ultieme charme kunt u een houten veranda laten plaatsen. Met onze kwalitatieve houtsoorten gaan wij aan de slag om een aangename en stevige veranda voor u te plaatsen. Wij kunnen ons hout altijd voorzien van extra beschermingslagen indien gewenst.

Tuinschermen, tuinhekken en tuinpoorten

Voor wat privacy en beschutting kunt u ons inschakelen om tuinschermen te plaatsen. Zo weert u nieuwsgierige blikken en kunt u eventueel wind tegenhouden. Onze houten schuttingen hebben daarbovenop ook nog een warme uitstraling die in elke tuin past.

Dyckmans bvba, fabrikant van houten ramen, houten deuren, garagepoorten & veranda's

Schrijnwerkerij Dyckmans maakt zijn producten in eigen atelier in Zandhoven en gebruikt daarvoor enkel kwalitatieve houtsoorten en ecologische behandelingen. Ontdek onze schrijnwerken nu en geniet van ons ruim aanbod in houtsoorten: afzelia, padoek, kastanje, afrormosia, sipo, eik, oregon kroon en meranti.